Home | Alg. Voorwaarden | Sitemap | Log-in | Disclaimer 
 

Over Visa2Canada   |   Over Canada   |   Nieuws   |   Agenda   |   FAQ   |   Contact   |   Links

   


 

 

Emigreren naar Canada

Om naar Canada te kunnen emigreren heeft u een permanente verblijfs-vergunning nodig ...
Lees verder >>

Tijdelijk werken in Canada

Om tijdelijk in Canada te mogen werken heeft u een tijdelijke werkvergunning nodig. Emigreren is hiermee niet ...
Lees verder >>

Studeren in Canada

Per jaar gaan meer dan 130.000 buitenlandse studenten naar Canada om te studeren aan een universiteit of ...
Lees verder >>

Stagelopen in Canada

Een speciale stagevergunning stelt jongeren t/m 30 jaar in staat om in Canada een studiegerelateerde stage ...
Lees verder >>

Werken en reizen in Canada

Met je rugzak door Canada en je ticket terugverdienen? Dan is een open werkvergunning echt iets voor jou ...
Lees verder >>

 

 

Nieuws Visa2Canada

Visa2Canada is de nieuwe naam voor Emigratiebureau.com en is uitgegroeid tot een vooraanstaand full-service emigratie adviesbureau met vestigingen in Nederland en Canada. Bedrijven en particulieren uit Nederland en ver daarbuiten maken gebruik van onze dienstverlening.

De Canadese immigratie wet- en regelgeving is onderhevig aan veranderingen. Met ingang van 1 januari 2015 wordt een nieuwe emigratiecategorie gelanceerd, de zogenoemde "Express Entry". Deze nieuwe categorie gaat de bestaande Federal Skilled Worker, Federal Skilled Trades Program en Canadian Experience Class vervangen. De Canadese overheid hoopt met deze nieuwe emigratie categorie de werving en selectie van alleen die kandidaten te bewerkstelligen, waar de Canadese economie het meest behoefte aan heeft.

Alleen kandidaten die door de Canadese overheid (economisch) interessant worden bevonden, worden uitgenodigd om een aanvraag in te dienen voor een permanente verblijfsvergunning. Daarnaast mogen Canadese bedrijven zelf ook mogelijke interessante kandidaten voordragen.

Visa2Canada heeft een Canadese overheidsvergunning om zich met werving en selectie bezig te houden. Voor een aantal provincies -waaronder Alberta, Saskatchewan en Manitoba- is een dergelijke vergunning ("licence to be engaged in Foreign Worker Recruitment") zelfs verplicht. U als potentiele emigrant wordt daarmee beschermd. Visa2Canada is het enige emigratiebureau met een nevenvestiging in Nederland, die deze speciale beroepsvergunning reeds heeft voor de provincies Saskatchewan en Manitoba.

Gezien de nieuwe emigratiewetgeving EN de mogelijkheid voor Visa2Canada om Canadese werkgevers met u in contact te mogen brengen, is het belangrijk dat uw Curriculum Vitae (CV) in onze database is. Een persoonlijk consult kan onderdeel uitmaken van de selectie procedure om in de database te worden opgenomen. Graag ontvangen wij uw Curriculum Vitae. Het kan dé sleutel zijn voor uw emigratie!

Ook diverse Canadese overheden schakelen de kennis van het enthousiaste team van Visa2Canada in. Bijvoorbeeld voor het promoten van woon- en werkmogelijkheden in Canada.

Ontdek uw mogelijkheden door het lezen van onze brochure Welcome2Canada, 2014 editie

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Terug naar vorige pagina


 

 


© Copyright 2015 Visa2Canada