Home | Alg. Voorwaarden | Sitemap | Log-in | Disclaimer 
 

Over Visa2Canada   |   Over Canada   |   Nieuws   |   Agenda   |   FAQ   |   Contact   |   Links

   


 

 

Emigreren naar Canada

Om naar Canada te kunnen emigreren heeft u een permanente verblijfs-vergunning nodig ...
Lees verder >>

Tijdelijk werken in Canada

Om tijdelijk in Canada te mogen werken heeft u een tijdelijke werkvergunning nodig. Emigreren is hiermee niet ...
Lees verder >>

Studeren in Canada

Per jaar gaan meer dan 130.000 buitenlandse studenten naar Canada om te studeren aan een universiteit of ...
Lees verder >>

Stagelopen in Canada

Een speciale stagevergunning stelt jongeren t/m 30 jaar in staat om in Canada een studiegerelateerde stage ...
Lees verder >>

Werken en reizen in Canada

Met je rugzak door Canada en je ticket terugverdienen? Dan is een open werkvergunning echt iets voor jou ...
Lees verder >>

 

 

Nieuws Visa2Canada

Visa2Canada is de nieuwe naam voor Emigratiebureau.com en is uitgegroeid tot een vooraanstaand full-service emigratie adviesbureau met de hoofdvestiging in Canada. Bedrijven en particulieren uit Nederland en ver daarbuiten maken gebruik van onze dienstverlening.

***Binnenkort lanceren wij onze nieuwe website, houdt onze pagina in de gaten!***

De Canadese immigratie wet- en regelgeving is onderhevig aan veranderingen. Met ingang van 1 januari 2015 is een nieuwe manier geintroduceerd met betrekking tot het aanvragen van een permanente verblijfsvergunning, de zogenoemde Express Entry.

Met de introductie van Express Entry hoeft Citizenship and Immigration niet meer iedere aanvraag voor een permanente verlijfsvergunning in behandeling te nemen, maar alleen die kandidaten die hun interesse in emigratie kenbaar hebben gemaakt EN tot de hoogst scorende kandiaatemigranten behoren, worden uitgenodigd om een permanente verblijfsvergunning in te dienen.

Deze manier bestaat dus uit een “pool” van potentiele emigranten die door middel van een puntensysteem gerangschikt worden. Alleen de hoogst scorende kandidaten ontvangen een uitnodiging om een aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning in te dienen.

Een hoge score kan worden verkregen door het hebben van een goedgekeurd baanaanbod. Mede hierdoor is het belangrijk dat uw Curriculum Vitae (CV) in onze database bekend is. Visa2Canada is het enige emigratiebureau met een vestiging in Nederland die beschikt over een verplichte “foreign worker recruitment” vergunning en is daardoor het enige emigratiebureau in Nederland die Canadese werkgevers met mogelijke kandidaten in contact mag brengen. Let op: Wij werken in opdracht van werkgevers en zoeken dus niet actief namens u. Maar het mag duidelijk zijn dat als uw CV in onze database is, werkgevers uw CV kunnen inzien, wij u kunnen voordragen en dat alles kan leiden tot een baanaanbod. Uw CV in onze database kan de sleutel zijn tot uw mogelijke emigratie!

Een persoonlijk consult kan onderdeel uitmaken van de selectie procedure om in de database te worden opgenomen. Graag ontvangen wij uw Curriculum Vitae.

De Express Entry geldt voor de federale emigratiecategorieen Federal Skilled Worker, Federal Skilled Trades Program, Canadian Experience Class en een gedeelte van de Provinciale Nominatie Porgramma's.

Ook diverse Canadese overheden schakelen de kennis van het enthousiaste team van Visa2Canada in. Bijvoorbeeld voor het promoten van woon- en werkmogelijkheden in Canada.

Ontdek uw mogelijkheden door het lezen van onze brochure Welcome2Canada, 2014 editie

Neem contact met ons op voor meer informatie.
Terug naar vorige pagina


 

 


© Copyright 2016 Visa2Canada