Home | Alg. Voorwaarden | Sitemap | Log-in | Disclaimer 
 

Over Visa2Canada   |   Over Canada   |   Nieuws   |   Agenda   |   FAQ   |   Contact   |   Links

   


 

 

Emigreren naar Canada

Om naar Canada te kunnen emigreren heeft u een permanente verblijfs-vergunning nodig ...
Lees verder >>

Tijdelijk werken in Canada

Om tijdelijk in Canada te mogen werken heeft u een tijdelijke werkvergunning nodig. Emigreren is hiermee niet ...
Lees verder >>

Studeren in Canada

Per jaar gaan meer dan 130.000 buitenlandse studenten naar Canada om te studeren aan een universiteit of ...
Lees verder >>

Stagelopen in Canada

Een speciale stagevergunning stelt jongeren t/m 30 jaar in staat om in Canada een studiegerelateerde stage ...
Lees verder >>

Werken en reizen in Canada

Met je rugzak door Canada en je ticket terugverdienen? Dan is een open werkvergunning echt iets voor jou ...
Lees verder >>

 

 

Family Class

De Canadese overheid hecht grote waarde aan het herenigen van familieleden vanuit andere landen in Canada. Echter, het feit dat u familie heeft in Canada betekent niet dat u zich automatisch voor deze categorie kwalificeert. Om gebruik te kunnen maken van deze categorie moeten directe familieleden (ouders, partners, meerderjarige kinderen) in Canada garant staan en minimaal de Landed Immigrant status hebben. De sponsor moet zich kwalificeren voor een "sponsorship" en moet (financieel) in staat zijn te zorgen voor accommodatie en de integratie in de Canadese samenleving van het familielid en zijn/haar familieleden. Indien noodzakelijk, moet de sponsor aantonen financieel garant te staan voor 3 tot 10 jaar na aankomst. De sponsor moet minimaal 18 jaar zijn en woonachtig in Canada. De verplichting voor sponsors om in Canada te wonen, geldt niet voor sponsors met de Canadese nationaliteit. Een sponsorship moet zijn toegekend voordat een permanente verblijfsvergunning kan worden aangevraagd.

U kunt uw permanente verblijfsvergunning via de Family Class aanvragen als (huwelijks)partner, minderjarig kind of als (groot)ouders.

Voldoet u niet aan de criteria van Family Class? Kijk dan eens bij de Skilled Worker Categorie, Canadian Experience Class, Business Class, Provincial Nominee of Quebec Selected.

Terug naar vorige pagina


 

 


© Copyright 2014 Visa2Canada